Anssi Saksa

Härmän Seudun Ampujien sääntömääräinen syyskokous järjestetään perjantaina 3.12.2021 klo 19.00 Ylihärmän ent. kunnantalon valtuustosalin kahviossa.

Käsiteltävänä ovat syyskokouksemme esityslistalle tyypillisesti kuuluvat aiheet:
– Toimintasuunnitelma ja talousarvio 2022
– Henkilövalinnat vuodelle 2022
– Liittymis- ja jäsenmaksut vuodelle 2022
– Palkittavat 2021

sekä erityisenä aiheena
– Seuran sääntöjen päivitys

Tervetuloa!

Härmän Seudun Ampujien järjestämä ampumakoulu kaudelle 2021-2022 alkaa keskiviikkona 13.10.2021 klo 18.00 Ilma-aseradallamme. Ilma-aserata sijaitsee Kauhavan Ylihärmän palvelukeskuksessa ent. Ylihärmän kunnantalolla (Päämajantie 6, 62375 Ylihärmä). Ampumakoulu jatkuu joka keskiviikko klo 18.00. Vanhemman / huoltajan läsnäolo lapsen / nuoren kanssa on erittäin suositeltavaa.

Tervetuloa!

Härmän Seudun Ampujat kehittää ampumaurheiluharrastusta ja luo mahdollisuuksia ampumatoiminnan harrastamiseen Kauhavan Härmien alueella.

Urheiluammuntaa voivat harrastaa kaiken ikäiset tytöt ja pojat, naiset ja miehet. Urheiluammunta on myös mitä parhain koko perheen harrastus. Harrastus on hyvä aloittaa ilmakiväärillä ja -pistoolilla. Kun osaat ampua ilma-aseilla, sinun on helppo oppia ampumaan myös ruutiaseilla.

Urheiluammunnan harrastamisen positiivisia vaikutuksia ovat mm.

  • Keskittymiskyvyn paraneminen.
  • Pitkäjänteinen suhtautuminen tavoitteelliseen toimintaan.
  • Oman kehon hyvä hallinta, tasapainon kehittyminen ja rauhoittuminen tarkkaan työskentelyyn.

Turvallisuus on tärkeä asia ampumaurheilussa. Ampumakoulussamme aloittelijat ja heidän perheensä opetetaan alusta alkaen suhtautumaan oikein sekä aseisiin että ampumaurheiluun.

Lisätietoa:

ampujat@harmanseudunampujat.net

tai

Pj. Eero Pukkila

040 5547 352

Härmän Seudun Ampujien sääntömääräinen kevätkokous järjestetään maanantaina 26.4.2021 klo 19.00 entisen Ylihärmän kunnantalon valtuustosalin kahviossa.

Tervetuloa!

Härmän Seudun Ampujien sääntömääräinen syyskokous järjestetään perjantaina 20.11.2020 klo 18.00 Ylihärmän kunnantalon valtuustosalin kahviossa.

Käsiteltävänä ovat ainakin syyskokouksemme esityslistalle tyypillisesti kuuluvat aiheet:
– Toimintasuunnitelma ja talousarvio 2021
– Henkilövalinnat vuodelle 2021
– Liittymis- ja jäsenmaksut vuodelle 2021
– Palkittavat 2020

Tervetuloa!

Vallitseva Koronatilanne aiheuttaa normaalista poikkeavia käytäntöjä myös Härmän Seudun Ampujien toiminnassa. Ampumakoulua ei valitettavasti järjestetä syyskaudella 2020.

Omatoimista harjoittelua radalla voi suorittaa kunhan noudatetaan kullakin ajan hetkellä voimassa olevia viranomaisten sekä SAL:n ohjeistuksia. He, joilla ei ole yksin pääsyä seuran ilma-aseradalle voivat tulla harjoittelemaan muiden läsnäollessa. Ajankohtaa voi tiedustella Jussi Ahomäki, 044 300 6834.

1-2 metrin turvavälejä tulee ylläpitää mahdollisuuksien mukaan. Tarpeetonta fyysistä kosketusta tulee välttää myös ohjaamistilanteessa. Käsienpesumahdollisuus on pukuhuoneissa ja WC-tiloissa. Käsidesiä on käytettävissä radalla. Kasvomaskien käyttöä suositellaan vahvasti, koska turvavälien ylläpitäminen voi olla joissain tilanteissa haastavaa.

Jokaisen seuran yhteisiä aseita käyttävän on desinfioitava ase ennen sen käyttöä sekä heti käytön jälkeen. Jokaisen elektronista taululaitetta käyttävän on desinfioitava laitteen ohjauskapula ennen ammuntaa sekä heti ammunnan jälkeen.

Seuran tulee tietää, ketkä ovat harjoituksissa paikalla, jotta mahdollisessa tartuntatapauksessa voidaan nopeasti jäljittää altistuneet. Kaikkien läsnäolijoiden tiedot ajankohtineen on merkittävä pöydällä olevaan päiväkirjaan.

Huomioitavaa on, että rajoituksia voidaan joutua uudelleen tiukentamaan, jos taudin leviäminen kiihtyy.