Jussi Ahomäki

Vuoden 2021 jäsenmaksut on lähetetty 1.1.2021. Suurimmalle osalle lasku lähti sähköpostitse ja heille joiden sähköpostiosoitetta ei ollut tiedossamme lasku tulee postitse.

Hei. Kuten varmaan huomasittekin sivujen valikkorakennetta on päivitetty.
Kaikki kilpailuihin liittyvät asiat löydätte ylhäältä ”Kilpailut ja Tulokset” alta.
Seurainfon alta löytyy yhteystiedot, historia ja HSA info.

HSA:n sivujen Osta ja Myy palstalle saa ilmoittaa, jos on myytävää tai haluaa ostaa jotain.

Ilmoita ilmoituksesi:
Anssi: 050 3005610
Jussi: 044 3006834

Hei lukekaa tästä tämä tiedote.

Ihan uudet jäsenet, joilla ei ole vielä profiilia, tulisi ohjeistaa tekemään itselleen profiili ja siihen löytyy kaksi vaihtoehtoa:

  • mennä sivustolle www.suomisport.fi ja tehdä liiton sivulta löytyvän ohjeen avulla itselleen profiili. Saatu Sportti-ID tulee ilmoittaa joko minulle tai sinun kauttasi.

https://www.ampumaurheiluliitto.fi/wp-content/uploads/2018/01/Pikaohje-Suomisport-rekister%C3%B6ityminen-ja-profiilin-luominen.pdf

  • Mennä Tapahtumalinkki-dokumentista löytyvän linkkiä klikkaamalla Suomisport rekisteröinti -tapahtumaan, täyttää omat tietonsa ja luoda profiili Liikkujalle ohjeen mukaan.

Tätä tapaa voivat käyttää myös sellaiset jäsenet, joiden profiilista puuttuu tietoja. Suomisportin ylläpito yhdistää ns. tuplaprofiilit yhdeksi. Sinä seurakäyttäjänä voit tätä kautta myös tehdä jäsenten puolesta rekisteröintejä, esim. jos jollain ei ole tietokonetta…

Ilmoittakaa tietonne jussi.ahomaki@gmail.com osoitteeseen.
Tämä profiilin luonti tulisi tehdä pikimmiten.

Hei.
Kauhavan Kaupunki/Kimmo Voutilainen ilmoitti, ampujien kulkulätkät lakkaa pelaamasta ensi maanantaina korona epidemian vuoksi, jos tarvitsette radalta jotain ilmoituksia tänne päin niin minä, Minna tai Erkki tullaan avaamaan ovet teille.

Yhteistyössä