Huomatkaa kaikki seuran jäsenet !!  Ulko-oven lukon avain poistuu käytöstä lähipäivinä, tilalle tulee pieni musta muoviläpyskä jolla pyyhkäistään vanhan avinlukon yläpuolella olevan mustan rasian etusivua, JA taas huomatkaa, kun mennessä pyyhkäistään niin myös poistuessa pyyhkäistään, nyt vain sisäpuolella seinällä olevaa rasiaa, huolimatta siitä että lukko olisi auki. Vanhan avaimen käyttö ulko-ovessa tulevaisuudessa maksaa 100€/ kerta!!! koska käyttö aiheuttaa hälytyksen, muissa radan lukoissa avain toimii edelleen normaalisti.  HALLITUS

Kaikki jotka olette lähdössä ilma-aseiden SM-kisoihin Tampereelle, käykää laittamassa tietonne radalla olevaan ilmoittautumislistaan 5.3.2017 klo. 15:00 mennessä.  Ahomäen Jussi hakee listan silloin ja hoitaa ilmoittautumiset. Muussa tapauksessa joudutte itse hoitamaan ilmoittautumisenne. T: Hallitus

Ollaan tekemässä uutta tilausta takeista, jos olet kiinnostunut niin ota yhteyttä Markkuun 046 9500859 ja pikaisesti.

Majoitustarpeita varten ilmoitelkaa ketkä ovat lähdössä Savonlinnaan Kultahippufinaaliin yhteiskuljetuksessa ja ketkä omilla kyydeillä tai omalla majoituksella, Markulle 046 9500859.

I ja II-luokan tuomarikurssi järjestetään HSA:n ilma-aseradalla 21.01.2017. Alueen seurat ja kilpailijat huomio, tämä tuomarikurssi on ainoa kurssi alueella ennen SM-kilpailuja. Kilpailijat jotka aikovat osallistua SM-kilpailuihin on oltava vähintään II-luokan tuomarikortti.

Ilmoittautumiset:
Teijo Kimpimäki
teijo.kimpimaki@gmail.com
+35850 5626423

Härmän Seudun Ampujat toivottaa oikein hyvää ja osumarikasta vuotta 2017!

XV Härmälääsen kinkkukisan pääpotti eli kinkku meni tänä vuonna Kauhavalle Mari Pihlajalle, onnea voittajalle. Kiitos myös kaikille muille osallistujille.

Uutiset

Ei kirjoituksia vielä.