Monthly Archives: elokuu 2016

Valvotut ampumaillat alkaa 2.9.2016 alkaen toistaiseksi perjantaisin klo. 18:00-20:00. Tutkaillaan alkuun onko perjantai se oika ilta vai olisiko keskiviikko parempi. 

On taas se aika vuodesta että aloitamme ampumakoulun. Aloituspäivät 16.tai 18.8. illat klo. 18:00-20:00, kumpi paremmin passaa aikatauluihin. Olemme jakanut ennen sitä kouluilla pienen INFO-kirjeen jossa mukana ilmoittautumistietoja varten oma kohta, toivomme että se on tullessa täytetty. Ammunta on hyvä yhteinen harrastus vanhemmille ja lapsille, huoltajan mukanaolo välttämätön aseiden lataajana ym., valvojat eivät ehdi sitä tekemään, heidän tehtävänsä on ohjata ja neuvoa suoritusten etenemistä. Harrastuksena ammunta on edullinen harrastus, vain 60€ kausi (syksy +kevät). Ampumakouluillat tiistait ja torstait. Muille ampujille virallinen harjoituskausi alkaa syyskuun alusta, ilmoitetaan tarkemmin lähempänä aloitusta.

Taas on aika hallituksen kokoustaa, pidetään kokous EON ruutiradalla ke 3.8.2016 klo. 18:00. Koittakaahan tulla runsaslukuusesti paikalle.

Yhteistyössä